2012. október 17., szerda

Tréning és csapatépítés At Home módra



Az ősszel járó lendületet kihasználva az At Home Budapest Kft. is új erőkre talált a szeptemberi tréninggel egybekötött csapatépítésen. A két napos program gondoskodott a szakmai felfrissülésről és a csapat összekovácsolásáról egyaránt. Részletek, képek, hangulatidézés.






A szeptember végén megrendezett tréningre egy 4 csillagos budai szállodában került sor. A szakképzett tréner segítségével újra átismételhettük a szakmai alapokat, majd a szituációs játékokon keresztül átélhettük azokat. Az új és ismert helyzetek eljátszása természetesen kellemes pillanatokat szerezett a csapatnak, ezért a csapatépítés már itt elkezdődött.




Az egész napos játékos tanulás után Zebegény felé vettük utunkat, ahol a szállás elfoglalása után folytatódott a csapat összekovácsolása. Felidézésre kerültek a tréning legviccesebb pillanatai, így alig vártuk a másnapi csapatépítést. A beltéri és kültéri feladatoknak köszönhetően szintén számtalan vicces és tanulságos élményekkel gazdagodtunk. 




Az ősz beálltával az ingatlanpiac is felfrissült, az At Home pedig ismét újult erőkkel és tettre készen vág bele a munkába.

Elérhetőségünk:

1122 Budapest, Városmajor u. 33.
Tel: +36 1/240-2767, 06-20/262-7864
E-mail: info@athomebudapest.hu